Qui som

La Laia i en Jaime

Treballem acompanyant a persones en situacions d'exclusió social severa des de fa més de 15 anys i ens hem format en diferents disciplines terapèutiques on hem pogut profunditzar sobre el nostre propi procés personal. Ens uneix la mirada terapèutica sobre l'acompanyament en les relacions i el vincle i la il·lusió per iniciar aquest projecte junts. Una forma d'agraïment per tot el nostre recorregut. Un espai al servei del creixement i transformació personal i professional. 

Laia Pérez de Olaguer Taltavull

Educadora social i Consteladora familiar sistèmica

He treballat sempre en l’àmbit socioeducatiu, com a educadora social i com a directora d’un centre residencial per persones en situació d’exclusió social. Des de fa uns anys he volgut apropar-me a l’àmbit terapèutic, com a part d’un camí congruent amb el meu propi procés personal. M’he format durant tres anys en Constel·lacions Familiars Sistèmiques i en l’actualitat finalitzant el Màster en Teràpia Familiar.

El meu propòsit és facilitar espais interns on trobem la dignitat i el descans de ser com som.

Jaime Droguett Figueroa

Treballador social, mediador, terapeuta Gestalt i sistèmic.

Desenvolupo la meva pràctica professional en dos àmbits que es complementen. D'una banda, acompanyo persones i famílies, tant en processos terapèutics com en processos de mediació. D'altra banda, dono suport a processos d'autonomia a persones en situació d'exclusió social.

Sóc un apassionat de les relacions humanes i crec que totes les persones tenim el potencial de guarir i créixer, independentment de quines siguin les nostres circumstàncies.

"Coneix-te a tu mateix"
Sòcrates.

© Tots els drets reservats.